22-10-2019

Allinco VCS gaat verder onder de naam Comcross

Leestijd 5 min. leestijd

Per 1 oktober is Allinco VCS verder gegaan onder de naam Comcross. Wat zij doen? Het zijn meetingroom engineers die creativiteit, effectiviteit én het werkplezier verhogen. Namens het voltallige team van Allinco willen wij ze feliciteren en in dit nieuwsbericht stellen we ze ook graag kort voor:

Van Allinco VCS naar Comcross

In de wereld van de ICT volgen ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. En omdat stilstand achteruitgang is, zeker in hun branche, veranderen ze continu mee. De afgelopen jaren heeft Allinco VCS geïnvesteerd in de onderneming, innovatie, expertise en natuurlijk haar klanten en relaties. Omdat de bedrijfsnaam, website en identiteit niet meer matchten, hebben ze goed gekeken wie ze nu zijn, wat leidt tot een nieuwe naam met een eigen identiteit: Comcross.

Een stukje geschiedenis

Tot 2006 waren wij het hardware onderdeel van het in 1982 opgericht Allinco B.V. Na de verzelfstandiging in 2006 hebben wij onze activiteiten voortgezet onder de naam Allinco System B.V. De afgelopen decennia zijn wij van hardware leverancier uitgeroeid tot allround IT dienstverlener en in 2013 hebben wij onze SMART Board activiteiten verzelfstandigd onder de naam Allinco Visual Collaboration Sulutions B.V. (Allinco VCS).

Afdelingen verzelfstandigen

Leendert Louter (algemeen directeur Comcross): “In 2010 ben ik bij Allinco Systems B.V. als Education Consultant gestart. Het automatiseringsbedrijf had al een afdeling ‘presentatiemiddelen’, waarbij het SMART Board een belangrijke oplossing was. Als Education Consultant voerde ik gesprekken met schoolleiders over in te voeren technologie, deskundigheidsbevordering voor docenten én gaf ik trainingen. Ook verkochten wij de passende oplossing in hardware aan de school.” Leendert vertelt verder: “We zagen al snel dat er in het bedrijfsleven een grote markt was. Hierdoor groeide de afdeling presentatie binnen Allinco Systems sterk en dat leidde er in 2014 toe dat we deze afdeling verzelfstandigd hebben als volledig eigen entiteit Allinco VCS. En vanaf 1 oktober j.l. heb ik samen met John Koch ervoor gekozen de naam Allinco VCS te verruilen voor Comcross, omdat deze beter past bij onze identiteit.”

Meer weten? Bekijk dan de website van Comcross.

Meer weten over
dit onderwerp?

Vraag het onze specialist

Niels Verweij

Commercieel Directeur

Bekijk ook deze
gerelateerde artikelen

Blog
01-09
4
4 min. leestijd
Welkom in ons netwerk: Allinco in een nieuw jasje!
23-03
6
6 min. leestijd
Samenwerken met behulp van Team(s) Comcross & Allinco