21-11-2023

Even voorstellen: Roy

Leestijd 5 min. leestijd

Waarom ik bij Allinco ben gaan werken?

Als coördinator van de service- en supportafdeling kan ik een aantal dingen combineren waar ik veel energie van krijg (lees vooral even door). Met mijn 37 jaar vind ik het bijvoorbeeld fantastisch om een jong team van technische mensen nog klantgerichter te laten denken. Allinco is daarnaast ook voor mij dat bedrijf waar nog sprake is van echt ondernemerschap, doorzettingsvermogen en teamgeest.

Wat kunnen klanten van mij verwachten?

Voor technische problemen kunnen klanten bij mij en mijn team terecht. Maar wat ik belangrijk vind is dat we naar klanten duidelijk zijn in onze communicatie. Ook als je niet gelijk een oplossing hebt zul je daar wel transparant over moeten zijn. Mijn ervaringen op het gebied van de techniek, de servicedesk en het operationele komen daar prima bij van pas.

Hoe ik klanten graag van dienst ben?

Dat is wat mij betreft vooral een mentaliteitskwestie: afspraak is afspraak hoort daarbij, maar ook de dingen niet mooier maken dan ze zijn. Ik probeer ook ‘ik bel je zo terug’ te voorkomen. Daarnaast geloof ik dat je klanten alleen maar goed van dienst kunt zijn als je goed op de hoogte bent van wat er aan de hand is. Op die manier kun je namelijk escalaties voorkomen en zelfs proactief maatregelen nemen.

Wanneer ik een topdag heb?

Een interessante vraag om mee af te sluiten. De meest ultieme dag dat is de dag dat er geen servicetickets zouden zijn, want dan is er geen enkele klant met een probleem of vraag. Met het totale aanbod aan ICT-diensten is dat echter een utopie. Dus een topdag is voor mij als alle servicetickets zijn afgehandeld, de SLA’s behaald zijn en we klanten op een plezierige manier van dienst zijn geweest.

Meer weten over
dit onderwerp?

Vraag het onze specialist

Niels Verweij

Commercieel Directeur

Bekijk ook deze
gerelateerde artikelen

Blog
30-06
5
5 min. leestijd
ISO 9001 & ISO 27001
22-10
1
1 min. leestijd
12,5 jaar bij Allinco!