27-09-2023

Wi-Fi uitdagingen in distributiebedrijven, productiehallen en logistieke omgevingen

Leestijd 2 min. leestijd

Moderne distributie, productie en logistiek kunnen niet zonder digitale connectiviteit. Toch is betrouwbare Wi-Fi hier vaak een complexe puzzel. Dikke muren, isolatiedeuren en bewegende machines verstoren vaak het signaal, met gevolgen zoals vertraagde updates en miscommunicatie. Maar er zijn meer risico’s te benoemen als er sprake is van een instabiel Wi-Fi netwerk.

Bij Wi-Fi-uitval dreigt productiviteitsverlies, gemiste deadlines en ontevreden klanten. Een betrouwbare, stabiele Wi-Fi verbinding ondersteunt real-time inventarisbeheer, het efficiënt laten functioneren van productiesystemen, snelle orderverwerking, ordertracking,veilige systeemtoegang, beter klantcontact en nog veel meer.

Wi-Fi-stabiliteit is daarom essentieel. Investeringen in geavanceerde draadloze oplossingen zijn nodig om te blijven concurreren en klantverwachtingen te overtreffen. Samen streven we naar naadloze operaties in distributie-, productie- en en logistieke omgevingen. Dat doen we niet alleen op het gebied van Wi-FI. Als totaalleverancier kun je ook terecht voor alles wat met cloud te maken heeft.

Meer weten over
dit onderwerp?

Vraag het onze specialist

Niels Verweij

Commercieel Directeur

Bekijk ook deze
gerelateerde artikelen

Blog
17-06
2
2 min. leestijd
De Security Quickscan: weet u zeker dat uw ICT-infrastructuur veilig is?
02-07
1
1 min. leestijd
Allinco is Managed Service Partner van Ruckus Networks