06-03-2019

Allinco Systems is Elite Partner Ruckus Networks

Leestijd 2 min. leestijd

2018 sloten wij goed af met het behalen van de Gold Support Partner status van Ruckus. Daarnaast zijn wij nu ook Elite Partner van Ruckus Networks. Dit betekent dat wij aan de hoogste criteria voldoen en alle certificeringen op het gebied van Wi-Fi in huis hebben. En dat wordt niet alleen getoetst door Ruckus Networks, maar ook door de onafhankelijke partij CWNP (www.cwnp.com).

 

De voordelen voor jou

Dat Allinco Systems Elite Partner van Ruckus Networks is, betekent dat wij op zowel technisch als commercieel vlak de allerhoogste partnerstatus hebben en daardoor onze relaties van een topadvies en oplossing kunnen voorzien. Dit doen wij voornamelijk met onze Wi-Fi as a Service oplossingen. Onze teams zijn getraind en ontwikkelen zich continu, waardoor wij experts in huis hebben om onze relaties op een snelle én efficiënte manier te helpen. Daarbij staan persoonlijk contact en een goede service altijd voorop.

 

Welkom in ons netwerk

Met deze twee partner statussen zijn wij nog beter in staat om complexe omgevingen van een goed werkend en dekkend Wi-Fi netwerk te voorzien. Iedereen is welkom in ons netwerk, van MKB tot aan Enterprise. Ben je benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over
dit onderwerp?

Vraag het onze specialist

Niko Mattheüs

Manager Techniek

Bekijk ook deze
gerelateerde artikelen

Blog
28-04
4
4 min. leestijd
Allinco is Ruckus Services Specialist MSP & Support gecertificeerd
02-07
1
1 min. leestijd
Allinco is Managed Service Partner van Ruckus Networks