Welkom in ons netwerk

Wij zijn Allinco. Betrokken IT-specialisten met een passie voor uitdagende netwerkvraagstukken. Van onderwijs tot industrie en hospitality tot MKB. Overal implementeren wij innovatieve, hoogwaardige technologie. En ja, we zijn een beetje eigenwijs. We geloven namelijk in wat we doen: zorgen dat u maximaal kunt presteren door een IT-omgeving die perfect aansluit op uw behoefte. We denken met u mee over ieder detail en staan altijd voor u klaar. Want ons streven is dat we elkaar continu beter maken. Nu en in de toekomst. Dat noemen wij Welkom in ons netwerk.

De ‘A’ van Allinco staat voor:

Actief Betrokken

Open

Een optimaal ICT-netwerk zien wij als het resultaat van een perfecte samenwerking. Tussen onze teams en specialisten, én met u. Daarom zijn wij actief betrokken. Want door u en uw organisatie goed te kennen, creëren wij ideale ICT-oplossingen en geven het beste advies. Ook op strategisch vlak. Zo houden we u op de hoogte van ontwikkelingen die voor uw business relevant zijn. Actief betrokken zijn betekent ook dat wij altijd voor u klaarstaan. Wij zijn oplossingsgericht en onze klanten staan op nummer één. Hoe u dat merkt? Bijvoorbeeld doordat we doorgaan tot u 100% tevreden bent. En natuurlijk doordat we behulpzaam zijn en u van harte welkom bent.

Altijd Hoogwaardig

Open

Als specialist in ICT-netwerken streven wij altijd naar het hoogste. Want of het nu gaat over security, performance of onze klantenservice, wij willen dat onze dienstverlening optimaal is. Ruim dertig jaar ervaring vormt een stevige basis, die we structureel aanvullen met de nieuwste kennis en innovatieve technologie. Daarom hechten wij veel waarde aan certificeringen en bekroningen van partners als Ruckus, Microsoft en Kaspersky. Ze bevestigen onze degelijkheid en garanderen hoogwaardige kwaliteit voor onze
klanten.

Absolute Meerwaarde

Open

Absolute meerwaarde leveren met onze ICT-oplossingen. Dat is
ons bestaansrecht, dat vorm krijgt in de unieke oplossingen die
we creëren voor onze klanten; perfecte netwerken die maximaal presteren onder zware omstandigheden. Of wanneer we vanuit strategisch oogpunt precies de juiste, intelligente verbindingen leggen. Slimme oplossingen, waardoor uw business efficiënter en succesvoller wordt. Daarin zit onze meerwaarde: het inzetten van onze specialistische ICT-kennis en ons inzicht in de markt, zodat u een voorsprong neemt met ICT. Wanneer dat gebeurt, genieten we van het resultaat én het overtreffen van uw verwachtingen.

Onze Betrokken
Specialisten

Team

Niels Verweij

Commercieel Directeur

Robin Wensing

Technisch Directeur

Michael van Steen

Financieel Manager

Niko Mattheüs

Projectmanager

Wesley Witlox

Manager Techniek

René Machielsen

Accountmanager, Lead Buyer

Sander Kil

Senior Medewerker Service & Support

Rob Harmsen

Key Accountmanager

Rob Rijpert

System Engineer

Jacco Dominicus

System Engineer

Ad Huijsmans

Technische dienst

Ricky Bosmans

System Engineer

Corine Sebregts

Financieel Medewerker

Jannine Brouwers

Secretariaat

Sjoerd Bruininks

System Engineer

Teun van Raaphorst

Projectmanager

Bas Huizinga

System Engineer

Tommy van der Bom

Servicedesk Engineer

Toby Mouwen

Servicedesk Engineer

Richard de Geus

Servicedesk Engineer

Roy van Wezel

Manager Service & Support

Michiel Baarendse

Accountmanager

Wouter Versteden

Servicedesk Engineer

Leslie van Roosendaal

Installatiemonteur ICT

Niels Simonis

Junior System Engineer

Mert Soner Elver

Service & Support

Werken bij Allinco

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team van betrokken specialisten? Wees welkom in ons netwerk!