Een betrouwbare
ICT-omgeving

 

Benieuwd naar de mogelijkheden
voor uw ICT-uitdaging?

 

Doe de test

Een betrouwbare
ICT-omgeving

 

Benieuwd naar de mogelijkheden
voor uw ICT-uitdaging?

 

Doe de test

ICT

IT Netwerken, de basis: betrouwbaar

De basis voor iedere organisatie is een complete en stabiele IT-infrastructuur. Allinco levert, installeert en beheert netwerken waarbij gebruik wordt gemaakt van de producten en diensten van gerenommeerde fabrikanten zoals HP, Microsoft en Cisco en Ruckus. We leveren totaaloplossingen, inclusief alle integraties waarbij u kunt denken aan internettoegang, IP Telefonie, Camera’s, Wi-Fi én we bieden diverse varianten aan van een Service Level Agreement.

 

Heeft u hulp nodig bij het vinden
van de beste ICT-oplossingen?

 

Doe de test

Maat

ICT-oplossingen op maat

Oplossingen bieden we altijd op maat, afgestemd op de aard en intensiteit van ICT-processen binnen een organisatie. Indien gewenst coördineert Allinco het project en overleggen we met alle betrokken leveranciers. We zijn gespecialiseerd in ICT-oplossingen waarbij we zowel on-premise als hybride netwerken bouwen, monitoren en supporten. Daarnaast verzorgen we ook aanvullende internetdiensten, zoals domeinregistraties en webhosting. En met een eigen Servicedesk is Allinco, naast de opbouw van een netwerk, helemaal ingericht op actief beheer en monitoring.

 

Heeft u hulp nodig bij het vinden
van de beste ICT-oplossingen?

 

Doe de test

Quickscan
Voor- en achternaam*
E-mail adres*
Bedrijfsnaam

Vrijblijvende
ICT Quickscan

Wij nemen vrijblijvend de ICT mogelijkheden voor uw organisatie onder de loep. Onze specialist geeft persoonlijk advies en overlegt de mogelijkheden.

Heeft uw ICT zwakke plekken? Vul het formulier in en doe de test!

Referentie

Welkom in ons netwerk Mossink Elektrotechniek