03-10-2018

Welkom in ons netwerk Mossink Elektrotechniek

Leestijd 4 min. leestijd
Terug naar overzicht

Sinds de oprichting in 1959 is het familiebedrijf Mossink Elektrotechniek uitgegroeid tot een sterk bedrijf met meer dan 100 vakbekwame medewerkers. Ze zijn trots op hun moderne, veelzijdige en gecertificeerde onderneming. Het bedrijf kent vijf specialisaties: Installatietechniek, Projectverlichting, Beveiligingen, Inspecties en Besturingstechniek. Op elke afdeling werken professionals met hart voor hun specialisme. En specialisme was precies wat zij in hun IT-partner zochten. Een partner die meer is dan een IT-leverancier. Die partij vonden ze in Allinco.

Ruim 25 jaar vertrouwen op expertise

We spreken met John van de Bor over zijn samenwerking met Allinco. John is hoofd financiële zaken, maar ook verantwoordelijk voor de IT binnen het bedrijf. “Zelf werk ik al 26 jaar bij Mossink en al deze jaren ook samen met Allinco. Voor ons is goed netwerkbeheer een belangrijke factor om ons bedrijf draaiende te houden. We zijn zelf net te klein om het zelf in huis te verzorgen, vandaar dat wij al jaren met Allinco samenwerken. Op locatie verzorg ik zelf wel kleine dingen, maar als het dieper ingaat op de materie vertrouw ik op de expertise van Allinco. Want tegenwoordig wordt IT alleen maar complexer. Voorheen was de foutmarge minimaal, maar nu de technologie dagelijks vernieuwd, zijn specialismen op het gebied van IT gebied hard nodig.”

 

Altijd up-to-date security met Kaspersky

Mossink koopt de meeste hard- en software via Allinco in. Al het netwerkbeheer regelen zij, maar bijvoorbeeld ook de software van Kaspersky. Kaspersky staat voor toonaangevende endpointbescherming en een aantal gespecialiseerde beveiligingsoplossingen en diensten om geavanceerde én evoluerende digitale dreigingen te bestrijden. “Zo helpen zij ons te beschermen wat het belangrijkste is voor ons. Ik heb de zekerheid dat onze security te allen tijde goed geregeld is. Ons netwerk, de mail, servers en werkstations zijn goed beveiligd en ik kan gelukkig zeggen dat wij in het verleden nog nooit met een calamiteit te maken hebben gehad. Allinco is daarin ook proactief: zij kijken altijd aan de achterkant van onze systemen mee en geven ons goed, onderbouwd advies wanneer nodig.”

 

Serverbeheer zonder zorgen

Mossink heeft zelden problemen met de IT en staat open voor innovatie. Ze hebben recent nog een nieuwe server aangeschaft en er komen iedere maand zo’n vier á vijf nieuwe PC’s binnen. “En deze moeten gewoon werken. Incidenten zijn er gelukkig nooit, eerder vraagstukken vanuit onze organisatie. Hoe iets werkt. Maar Allinco neemt dan direct de tijd voor ons en geeft goed advies. Zij verzorgen voor ons alle beheer en daar hebben we – gelukkig – geen omkijken naar! Zo houden wij de focus op onze business.”

 

Welkom in ons netwerk

De samenwerking tussen Mossink en Allinco verloopt uitstekend. John geeft aan dat het prettig is dat ze elkaar ook echt kennen. “Het is geen enorme organisatie waar je iedere keer weer door iemand anders wordt geholpen. Zij kennen ons en wij kennen hen. Het is een professionele club met alle expertise in huis, maar ze blijven wel altijd een persoonlijk werkwijze hanteren. En daardoor voelen wij ons welkom in hun netwerk.”

Ben je benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je graag meer!

Meer weten over
dit onderwerp?

Vraag het onze specialist

René Machielsen

Accountmanager, Lead Buyer

Bekijk ook deze
gerelateerde klantverhalen

19-03
1
1 min. leestijd
Allinco biedt Van Der Valk Hotels smart Wi-Fi via (WAAS)
19-03
1
1 min. leestijd
Veilig werken en optimale bedrijfsvoering bij Chassé Hotel & Grand Café