Overal veilig werken met onze altijd hoogwaardige
security-oplossingen

 

Benieuwd naar de mogelijkheden
voor uw securityvraagstuk?

 

Doe de test

Overal veilig werken met onze altijd hoogwaardige
security-oplossingen

 

Benieuwd naar de mogelijkheden
voor uw securityvraagstuk?

 

Doe de test

Security

Altijd en overal
veilig werken

Hoe zeker bent u ervan dat iedereen binnen én buiten uw organisatie altijd en overal veilig werkt? Of u nu verantwoordelijk bent voor een hotel, school of kantoor, voor iedereen geldt dat het belang van security groter is dan ooit. Om de continuïteit van uw organisatie te waarborgen, moet data zowel binnen als buiten de kantoormuren veilig zijn. Ongeacht het device dat u, uw collega’s of gasten gebruiken. Dit vraagt om inzicht, kennis en een betrouwbare securitypartner. Van managed antivirusoplossingen, tot firewalls en mobile security, onze specialisten helpen u graag met uw securityvraagstuk.

 

Heeft u hulp nodig bij het vinden
van de beste security-oplossing?

 

Doe de test

Inzicht

Security vraagt om inzicht en bewustwording

Voor een optimale digitale beleving is security onmisbaar. Datalekken of verstoringen ten gevolge van malware schaden deze beleving, maar kunnen ook ernstige financiële en imagoschade opleveren. Om dit te voorkomen, speelt niet alleen technologie een rol, maar zeker ook de mens. Een menselijke fout is zo gemaakt toch? Daarom praten onze securityspecialisten met u over techniek, maar óók over bewustwording. Als Silver Partner van Kaspersky kunnen wij een compleet e-learningprogramma aanbieden om de awareness onder medewerkers te verhogen. We beginnen met een nulmeting en daarvandaan volgen we de voortgang van de medewerkers. Zo brengt u risico’s in kaart en krijgt u belangrijke stuurinformatie.

 

Wilt u de security awareness
binnen uw organisatie verhogen?

 

Doe de test

Quickscan
Voor- en achternaam*
E-mail adres*
Bedrijfsnaam

Vrijblijvende
Security Quickscan

Zeker weten dat u de continuïteit van uw business niet in gevaar brengt? Zorg dan voor eenduidig inzicht in de huidige status van uw IT-infrastructuur. Om volledig op uw ICT-infrastructuur te kunnen vertrouwen en zeker te weten dat u aan de geldende standaarden voldoet, kunt u nu vrijblijvend de Security Quickscan aanvragen.

Heeft uw Security zwakke plekken? Vul het formulier in en doe de test!

Referentie

Allinco biedt Van
Der Valk Hotels
smart Wi-Fi via
(WAAS)