20-06-2018

”Bij Allinco hebben ze écht verstand van Wi-Fi!”

Leestijd 3 min. leestijd
Terug naar overzicht

Montapacking, een van oorsprong logistiek bedrijf, begon in 2011 met e-fulfilment; het volledig afhandelen van orders uit webshops. Montapacking is één van de snelst groeiende e-commerce ondernemingen in Nederland en werd in november 2016 gekozen tot onderneming van het jaar. Het bedrijf is sterk technologiegedreven. Door de snelle groei en de impact van technologie op de bedrijfsprocessen zochten ze zo’n twee jaar geleden naar een IT-leverancier. Eén die gespecialiseerd is in wifi én ze op dat gebied volledig kon ontzorgen. Die partij vonden ze in Allinco.

 

Enthousiasme en Excellentie

Wat gelijk opvalt als we met Wouter Stolk spreken is zijn enthousiasme. Wouter is verantwoordelijk voor de IT-afdeling bij Montapacking. “Voordat we met Allinco gingen samenwerken deden we alles zelf, met verschillende merken. Maar we hadden de expertise niet in huis om ons wifisysteem te optimaliseren. Ons orderpickingsysteem werkt op wifi, dus dat moet echt excellent zijn. En dat is het nu dus wel, door Allinco. Serieus, sinds we met hen samenwerken hebben we nooit meer problemen met de Wi-Fi.”

 

Hoog percentage

99,98% van de bestellingen wordt door Montapacking precies zo afgeleverd als hun klanten het graag zien. Dat is een enorm hoog percentage en daar zijn ze trots op. Dat komt mede door de ontzorging en service die ze krijgen van Allinco. “Wij kunnen ons volledig richten op waar we goed in zijn. Dat is zo fijn! En met onze snelle groei loop je soms tegen dingen aan die met spoed aangepast moeten worden. Allinco is daarin heel betrouwbaar. Ze kunnen snel schakelen en we begrijpen elkaar. Ze weten precies waar we het over hebben en dat is heel fijn samenwerken.”

 

Via Google

Op de vraag hoe ze Allinco eigenlijk hebben leren kennen, antwoordt hij: “Via Google. Ja, echt. We gingen zoeken en we vonden Allinco. We hebben ook wel met andere bedrijven gesproken, maar bij Allinco hadden ze écht kennis van Wi-Fi. En daar hebben we iedere dag profijt van.”

Meer weten over
dit onderwerp?

Vraag het onze specialist

Robin Wensing

Technisch Directeur

Bekijk ook deze
gerelateerde klantverhalen

19-03
1
1 min. leestijd
Allinco biedt Van Der Valk Hotels smart Wi-Fi via (WAAS)
19-03
1
1 min. leestijd
Veilig werken en optimale bedrijfsvoering bij Chassé Hotel & Grand Café