09-03-2023

Ruckus Analystics: nog meer continuïteit aan je digitale gastvrijheid

Leestijd 5 min. leestijd

Digitale gastvrijheid begint altijd met connectiviteit. Een betrouwbare Wi-Fi verbinding, draadloos internet, is daarbij onmisbaar. Maar wat geconnecteerd is kan altijd haperingen vertonen. Je hebt het ongetwijfeld zelf ook weleens ervaren. Daarom zijn we er trots op dat we nog meer continuïteit kunnen bieden door het toevoegen van Ruckus Analytics aan onze WaaS dienstverlening.

Ruckus Analytics in het kort

Ruckus Analytics is een cloudservice die aangedreven wordt door machine learning (ML) en artificiële intelligentie (AI). Het geeft onze supportafdeling en engineers op een intelligente manier inzicht en versnelt het oplossen van Wi-Fi problemen. Sterker nog, preventief worden zij op de hoogte gebracht van mogelijke calamiteiten die zich kunnen gaan voordoen. Een zeer gebruiksvriendelijk dashboard helpt hen daarbij. Ruckus Analytics merkt problemen op, nog voordat zij er het bestaan van kennen en kwalificeert incidenten bovendien naar belangrijkheid.

Wat betekent Ruckus Analytics voor klanten?

Continuïteit aan de connectiviteit, is hoe we het omschrijven. Dat levert bijvoorbeeld in de hospitality sector meer tevreden klanten of gasten op. Dat komt omdat incident analyse nu op basis van Machine Learning en algoritmes plaatsvindt. Hoe langduriger gemeten wordt, hoe slimmer Ruckus Analytics wordt, hoe beter onze dienstverlening. Dat is essentieel anders dan voorheen, waar servicelogs na afronding na een bepaalde periode verwijderd werden en er onvoldoende historie werd opgebouwd.

Wi-Fi problemen van klanten worden daardoor sneller, maar vooral ook beter opgelost. Dat komt onder andere door een door AI aangedreven virtuele netwerk assistent. Een computer die meer ziet waarneemt dan het menselijk brein. Door een intuïtieve interface te combineren met geavanceerde natuurlijke taalverwerking geeft deze virtuele netwerk assistent antwoorden op een breed scala aan vragen.

Waarom we nog meer in Ruckus Analytics geïnvesteerd hebben?

Investeren aan de voorkant, daar waar een probleem zich kan voordoen, levert rust op aan de achterkant. Dat is waar we in geloven. Het betekent niet alleen dat het aantal support aanvragen wordt teruggedrongen, maar ook dat support minder ad hoc maar vooral intelligent wordt.

Slim toch dat deze Ruckus technologie ons steeds slimmer maakt en zorgt voor een nog betere WaaS dienstverlening? ‘Bekabelde en draadloze zekerheid’ wordt het door hen genoemd…

Een alleszeggende zin om mee af te sluiten.

Meer weten over
dit onderwerp?

Vraag het onze specialist

Rob Harmsen

Key Accountmanager

Bekijk ook deze
gerelateerde artikelen

Blog
28-04
4
4 min. leestijd
Allinco is Ruckus Services Specialist MSP & Support gecertificeerd
02-07
1
1 min. leestijd
Allinco is Managed Service Partner van Ruckus Networks