20-09-2019

Allinco is Kaspersky Silver partner

Leestijd 2 min. leestijd

Omdat stilstand achteruitgang is, ontwikkelen wij ons continu door. De afgelopen jaren hebben wij geïnvesteerd in onze onderneming, in onze medewerkers en in de samenwerkingen met onze partners. Partners die ons versterken, zoals Kaspersky. Zij zijn al ruim 20 jaar erkende experts in de strijd tegen malware en cybercriminaliteit. En deze samenwerking werpt zijn vruchten af voor onze klanten, daarover lees je meer in deze businesscase.

 

Kaspersky Partner Program

Inmiddels zijn wij Kaspersky Silver Partner geworden. Wat dat betekent? Het Kaspersky Partner Program zorgt ervoor dat wij alle expertise, certificeringen én tools in huis hebben om onze klanten te helpen met de juiste beveiligingsoplossingen. Je hebt daarbij de zekerheid dat onze medewerkers continu worden bijgeschoold en op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën, waardoor we iedereen kunnen voorzien van de next generation cybersecurity.

Wil jij hier meer over weten of ben je benieuwd wat de oplossingen van Kaspersky voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over
dit onderwerp?

Vraag het onze specialist

Niko Mattheüs

Manager Techniek

Bekijk ook deze
gerelateerde artikelen

Blog
01-09
4
4 min. leestijd
Welkom in ons netwerk: Allinco in een nieuw jasje!
28-04
4
4 min. leestijd
Allinco is Ruckus Services Specialist MSP & Support gecertificeerd