01-09-2020

Welkom in ons netwerk: Allinco in een nieuw jasje!

Leestijd 4 min. leestijd

De afgelopen jaren hebben we flink geïnvesteerd in onze onderneming. Denk daarbij aan innovatie, onze expertise en hoogwaardige technologie. “Daarnaast hebben we onszelf een spiegel voorgehouden en goed gekeken naar wie we zijn, naar onze kernkwaliteiten én onze identiteit. Een leerzaam en verfrissend proces, wat tot een volgende stap leidde: een nieuwe website waarmee we onze klanten optimaal bedienen”, vertelt Niels Verweij, Commercieel Directeur Allinco. We zijn trots op het resultaat en presenteren het ook graag aan u!

Welkom in ons netwerk

De slogan ‘Welkom in ons netwerk’ kent u misschien al, deze staat altijd centraal in onze werkwijze. Wij zijn betrokken ICT-specialisten met een passie voor uitdagende netwerkvraagstukken. Van onderwijs tot industrie en hospitality tot MKB. En zo kijken we ook naar dingen. Overal implementeren wij innovatieve, hoogwaardige technologie. Niels: “En ja, we zijn een beetje eigenwijs. We geloven namelijk in wat we doen: zorgen dat u maximaal kunt presteren door een ICT-omgeving die perfect aansluit op uw behoefte. We denken met u mee over ieder detail en staan altijd voor u klaar. Want ons streven is dat we elkaar continu beter maken. Nu én in de toekomst. Dat noemen wij Welkom in ons netwerk.”

Actief betrokken, altijd hoogwaardig en absolute meerwaarde

Als Allinco heten wij iedereen welkom in ons netwerk. Daarbij zijn we altijd actief betrokken, want een optimaal ICT-netwerk zien wij als het resultaat van een perfecte samenwerking. Tussen onze teams en specialisten én met u. “Want door u en uw organisatie goed te kennen, leveren wij de ideale ICT-oplossingen en geven we het beste advies. Daarnaast streven wij als specialist in ICT-netwerken altijd naar het hoogste. Of het nu gaat over security, performance of onze klantenservice, wij willen dat onze dienstverlening optimaal is”, legt Niels uit. We hechten veel waarde aan certificeringen en bekroningen van partners als Ruckus, Microsoft en Kaspersky. Ze bevestigen onze degelijkheid en garanderen hoogwaardige kwaliteit voor onze klanten. Door meerwaarde te creëren wegens het inzetten van onze specialistische IT-kennis en ons inzicht in de markt, zorgen we ervoor dat u een voorsprong neemt met ICT.

Onze deur staat altijd open en iedereen is welkom. Wilt u meer weten over onze werkwijze, projecten of expertise? Bekijk dan onze vernieuwde website of neem vrijblijvend contact met ons op. Wees welkom in ons netwerk.

Meer weten over
dit onderwerp?

Niels Verweij

Commercieel Directeur

Bekijk ook deze
gerelateerde artikelen

Blog
28-04
4
4 min. leestijd
Allinco is Ruckus Services Specialist MSP & Support gecertificeerd
20-09
2
2 min. leestijd
Allinco is Kaspersky Silver partner