28-05-2020

Drie digitale COVID-19 awareness oplossingen van Allinco

Leestijd 5 min. leestijd

Is jouw onderneming klaar voor op de 1,5 meter-economie? Heb je alle middelen in huis om gasten op een veilige manier te ontvangen? Allinco heeft drie camera-oplossingen ontwikkeld om jouw business gereed te maken voor het veilig ontvangen van gasten.

Met deze preventieve maatregelen helpen wij onze klanten hun business weer te openen:

1. People Counter Camera

Het tellen van personen per ruimte

2. Distance Detection Camera

Controleren of iedereen zich aan de 1,5m afstand houdt

3. Temperature Detection Camera

 

Elke bezoeker wordt automatisch gescand op een verhoogde temperatuur Hoe dat in de praktijk werkt? Bekijk hier onze video.

 

Tijdbesparend én AVG-proof

Onze digitale COVID-19 awareness oplossingen besparen je tijd en zijn volledig AVG-proof. Alle camera’s werken via een stand alone systeem. Dat betekent dat ze los van de Cloud, het internet of databases werken. Er worden dan ook geen beelden opgeslagen. Daarnaast bespaar je tijd omdat je bijvoorbeeld niet meer handmatig de temperatuur hoeft te meten en kun je jouw medewerkers weer op hun eigen werk laten focussen.

Onze specialisten denken graag mee over een oplossing om jouw business gereed te maken voor de 1,5 meter-economie. Alle oplossingen leveren we op maat, passende wij jouw business en wensen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Download hier onze brochure of neem direct contact met ons op!

Meer weten over
dit onderwerp?

Niels Verweij

Commercieel Directeur

Bekijk ook deze
gerelateerde artikelen

Blog
01-09
4
4 min. leestijd
Welkom in ons netwerk: Allinco in een nieuw jasje!
28-04
4
4 min. leestijd
Allinco is Ruckus Services Specialist MSP & Support gecertificeerd