10-01-2024

Even voorstellen: Wouter

Leestijd 5 min. leestijd

Wij stellen graag onze jongste medewerker (19 jaar) aan u voor: Wouter Versteden.

Hij is gedreven en zit boordevol energie. ‘Mijn ambitie is om zoveel mogelijk te leren en zowel academische ervaring als praktijkervaring op te doen.’ Vier dagen per week werkt hij bij ons als Servicedesk Engineer en daarnaast volgt hij de Hbo-opleiding Business, IT & Management.

Wat heeft jou geïnspireerd om bij Allinco te gaan werken?

‘De directe en open manier van communiceren spreekt mij aan in een omgeving waar geen sprake is van hiërarchie, maar wel van teamgeest. Bovendien ben je tegenwoordig pas succesvol als je bereid bent om continu te leren. Dat kan bij Allinco uitstekend. Alle facetten van ICT komen langs op de servicedesk, zoals Teamsmeldingen, vragen over gebruikeraccounts, mailboxen of een Wi-Fi verbindingen. Deze enorme diversiteit is wat mij aanspreekt, maar ook het feit dat je als Servicedesk Engineer aan de klantzijde met elk type gebruiker (directie, managers, medewerkers) te maken hebt.’

Wat kunnen klanten van jou verwachten?

‘Allereerst dat iedereen, ongeacht wie hij of zij is, netjes en beleefd te woord gestaan wordt. Ten tweede doe ik alles wat in mijn vermogen ligt om op een eenvoudige manier te communiceren en antwoorden te geven. Dat schept namelijk helderheid en duidelijkheid aan twee kanten.

Wat voor ervaring breng je mee?

‘Eerder dit jaar (tot juni) ben ik actief geweest op de IMT Supportdesk van het Amphia Ziekenhuis in Breda. Daar ging het onder andere over voorraadbeheer en het uitpakken en installeren van hardwarecomponenten. Veel handmatig doe-werk dus. Daar heb ik de hectiek van techniek geleerd, maar ik ben blij dat ik bij Allinco nu vooral met klanten bezig ben, veel ruimte krijg om dingen uit te zoeken en uitdagingen van klanten op te lossen. Veel leren dus om mijn eigen schat aan ervaring te blijven vullen.

Wil je net als Wouter ons netwerk versterken?
Wie weet ben jij wel onze toekomstige collega. Klik hier voor de openstaande vacatures.

Meer weten over
dit onderwerp?

Vraag het onze specialist

Niels Verweij

Commercieel Directeur

Bekijk ook deze
gerelateerde artikelen

Blog
30-06
5
5 min. leestijd
ISO 9001 & ISO 27001
22-10
1
1 min. leestijd
12,5 jaar bij Allinco!