30-06-2023

Kwaliteit en veiligheid onlosmakelijk met elkaar verbonden: ISO 9001 & ISO 27001

Leestijd 5 min. leestijd

Allinco is trots om aan te kondigen dat we zowel het ISO 9001-kwaliteitslabel als het ISO 27001-certificaat voor informatiebeveiliging hebben behaald, met dank aan Lisa Houwer van QSN. Maar wat betekent dit nu eigenlijk voor jou als klant en wat kun je van ons verwachten?

Het kwaliteitslabel ISO 9001

Allereerst draait het allemaal om betrouwbaarheid en het nakomen van beloften. Zakendoen met een ISO 9001-gecertificeerd bedrijf betekent dat er bewezen is dat we consistente, betrouwbare en hoogwaardige producten en diensten leveren. Bij ons kun je dus altijd, als basis, kwaliteit verwachten.

Daarnaast legt ISO 9001 sterk de nadruk op klanttevredenheid en vereist het een klantgerichte aanpak. Dit houdt in dat we luisteren naar de behoeften van klanten, feedback serieus nemen en voortdurend streven naar verbetering. Dit past uitstekend bij onze kernwaarden: we zijn actief betrokken, leveren altijd hoogwaardige oplossingen en doen dit met absolute meerwaarde.

Het behalen van het ISO 9001-certificaat is echter geen eindstation; het draait om voortdurende verbetering. Dit betekent dat we proactief werken aan het verminderen van fouten, het verhogen van efficiëntie en het optimaliseren van onze bedrijfsvoering, evenals die van onze klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is hoe we met behulp van Ruckus Analytics het aantal supportaanvragen hebben teruggedrongen door preventief mogelijke problemen te voorkomen met behulp van dit intelligente platform.

ISO 27001: het label voor digitale veiligheid

Kwaliteit zonder veiligheid bestaat niet. Met het ISO 27001-certificaat voor informatiebeveiliging laten we zien hoe we informatiebeveiliging procesmatig hebben ingericht en welke beveiligingsmaatregelen we hebben genomen. Dit betekent dat je als klant erop kunt vertrouwen dat we toegewijd zijn aan het waarborgen van vertrouwelijkheid, het bewaken van de integriteit en beschikbaarheid van gegevens. Vertrouwen is hierbij het sleutelwoord, want vertrouwen vormt de basis om elkaar continu te verbeteren.

Welkom in ons netwerk!

Dat is onze slogan. Dus als je meer wilt weten over kwaliteit en digitale veiligheid, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. We delen graag onze ervaringen, die mogelijk van dienst kunnen zijn bij jouw eigen certificeringen. Samen kunnen we een sterk netwerk opbouwen waarin kwaliteit en veiligheid centraal staan.

Meer weten over
dit onderwerp?

Vraag het onze specialist

Niels Verweij

Commercieel Directeur

Bekijk ook deze
gerelateerde artikelen

Blog
17-06
2
2 min. leestijd
De Security Quickscan: weet u zeker dat uw ICT-infrastructuur veilig is?
02-07
1
1 min. leestijd
Allinco is Managed Service Partner van Ruckus Networks