28-09-2020

Allinco combineert pure IT-kennis met betrokkenheid en betrouwbaarheid

Leestijd 5 min. leestijd
Terug naar overzicht

TMS Industrial Services is een technische dienstverlener met vestigingen in Nederland en België. Zo bedienen zij hun klanten met maximale flexibiliteit. De basisactiviteit van TMS Industrial Services is technisch onderhoud en daardoor zijn zij ook vaak betrokken bij projecten, shutdowns, modificaties en alles wat met staalconstructies te maken heeft. Toen TMS hun complete ICT-omgeving wilde integreren en migreren naar de Cloud kwamen ze door het uitschrijven van een tender uit bij Allinco. “Allinco won het op pure vakkennis. We kregen het vertrouwen dat zij het tot een goed einde zouden brengen. Ze zijn een heel betrokken, betrouwbare partij”, zegt Jo Krijn, financieel directeur bij TMS Industrial Services. We spreken met hem over de samenwerking met Allinco.

 

Meedenken, veel kennis en goede planning

De samenwerking tussen Allinco en TMS Industrial Services gaat al ver terug. “Maar dat is niet de reden dat Allinco de tender won. Natuurlijk is het fijn als er vertrouwen is, maar we gingen er met een open blik in. Eerlijk gezegd hadden we een aantal grote partijen uitgenodigd en daardoor had ik ook niet verwacht dat Allinco veel kans maakte”, legt Jo uit. Toch werd gedurende het traject steeds duidelijker dat Allinco de beste partij was voor TMS Industrial Services. Niko Mattheüs, Technisch Manager Allinco, vult aan: “We pakten de tender anders aan. TMS had keurig omschreven wat ze wilden en via welke route, maar wij zagen dat het ook anders kon. Door het invullen van al hun ICT-vraagstukken hebben we het project inmiddels succesvol opgeleverd.” Jo: “Ze werken heel gestructureerd, hebben veel kennis en kwamen met een duidelijke planning. Dat stuk begeleiding is voor ons heel belangrijk, want de integratie van alle systemen en de migratie naar de Cloud is heel belangrijk voor ons. Het moet in één keer goed.”

 

Vertrouwd naar één Cloud

De Nederlandse vestiging werkte al langer met Microsoft 365 en de wens was om ook de Belgische vestiging(en) hierop aan te sluiten. Jo: “Wij willen efficiënter werken. Daarom brengen we nu alles onder in één datacenter (Private Cloud) in Amsterdam.” Allinco adviseerde welke normen er gehanteerd moeten worden op het gebied van veiligheid en natuurlijk waar alles ondergebracht dient te worden. “De Cloud voldoet aan onze security wensen, dus we weten ook dat al onze data veilig is. Dat in combinatie met de service en bereikbaarheid van Allinco geeft ons heel veel vertrouwen.” Niko vertelt verder: “TMS profiteert nu van een hele mooie combinatie aan oplossingen. We hebben ervoor gezorgd dat er een directe koppeling is, voor alle 200 medewerkers in Nederland én België. Daarnaast begeleiden we ook alle externe leveranciers die in het netwerk zitten. Onze rol daarbij is dat we de juiste partijen op het goede moment bij elkaar brengen. Daarmee halen we veel zorg bij de klant weg, want zelf hoeven ze niet meer met een tal van verschillende partijen te communiceren. Dat is onze rol en die pakken we proactief op.”

 

Altijd goed bereikbaar

Tussen alle grote partijen in de tender kwam Allinco er als relatief kleine partij dus als beste uit. Ook van de manier waarop Allinco klaar staat voor TMS Industrial Services heeft de heer Krijn een positieve indruk: “Ze hebben een helpdesk die zeer goed bereikbaar is, via e-mail en telefonisch. Natuurlijk sta je niet altijd evenveel met elkaar in contact, maar tijdens een traject is de samenwerking een stuk intensiever. Dan is het fijn als je makkelijk contact kunt opnemen. Ze weten wie we zijn. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom ze zo goed kunnen meedenken en adviseren. Hun betrokkenheid is echt onderscheidend.”

Ben je benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan hier contact met ons op. Welkom in ons netwerk!

Meer weten over
dit onderwerp?

Vraag het onze specialist

Rob Harmsen

Key Accountmanager

Bekijk ook deze
gerelateerde klantverhalen

28-09
5
5 min. leestijd
Allinco combineert pure ICT-kennis met betrokkenheid en betrouwbaarheid