28-05-2021

Mobiele telefonie van Allinco voor tachtig docenten van Het Brederocollege

Leestijd 1 min. leestijd

Op Het Brederocollege in Breda kunnen leerlingen tussen de 12 en 18 jaar met sociaal-emotionele problemen of psychiatrische problematiek terecht voor voortgezet speciaal onderwijs op vmbo- en havo-niveau. Het doel van de school is om ervoor te zorgen dat leerlingen lekker in hun vel zitten en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Om de communicatie tussen docenten en leerlingen verder te verbeteren, leefde onder docenten de wens om zakelijke en privécommunicatie van elkaar te scheiden. Zo kwam de school bij Allinco terecht. Lees hier hoe Allinco de docenten voor een vast bedrag per maand faciliteert met mobiele telefonie.

Zakelijke communicatie scheiden

Het Brederocollege heeft ongeveer tachtig docenten in dienst. Onder hen leefde sterk de wens om voor de communicatie met leerlingen, ouders en verzorgenden gebruik te kunnen maken van iets anders dan de privételefoon. Daarom ging de schoolleider in gesprek met Allinco. Rob Harmsen: “Om de communicatie te verbeteren en in het kader van medewerkerstevredenheid is besloten om gehoor te geven aan de vraag van de docenten. Alle docenten krijgen een eigen zakelijke telefoon met een abonnement van KPN. Hiermee kunnen zij voor een vast bedrag per maand onbeperkt bellen en sms’en. Daarnaast hebben we een bundelverdubbelaar kunnen bedingen, waardoor ze voor de prijs van 1GB nu 2GB per maand hebben. Voor vragen of bij bijvoorbeeld storingen, kunnen docenten ook bij Allinco terecht.”

Complete connectiviteitsoplossingen

Inmiddels is de eerste batch telefoons uitgeleverd over twee locatie en na de zomer volgen op verzoek de havo-docenten. “We merken dat de adoptie direct heel hoog is”, vertelt Rob. “Binnen achtenveertig uur waren de meeste leraren overgestapt naar de Whatsapp-groep op de nieuwe telefoon. Niet iedereen denkt bij Allinco misschien meteen aan telefonie, maar naast mobiel, leveren wij bijvoorbeeld ook Hosted IP Telefonie. Complete connectiviteitsoplossingen dus, waarin ook Wi-Fi een belangrijke rol speelt. Wat wel belangrijk is, is dat wij telefonie nooit aanbieden vanuit de gedachte van een prijsvechter, maar vanuit meerwaarde. Want behalve dat we mobiele telefonie marktconform kunnen aanbieden, nemen we vooral ook de tijd om een duidelijk advies uit te brengen.”

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze telefonieoplossingen voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Meer weten over
dit onderwerp?

Vraag het onze specialist

Rob Harmsen

Key Accountmanager

Bekijk ook deze
gerelateerde artikelen

Blog
15-02
6
6 min. leestijd
Veiligheid van (mobiele) devices verzekerd met Allinco en Kaspersky
02-07
1
1 min. leestijd
Allinco is Managed Service Partner van Ruckus Networks