28-09-2022

Niels Verweij blikt terug na 5 jaar Allinco…

Leestijd 5 min. leestijd

…maar kijkt vooral ook vooruit! Niels Verweij werd 5 jaar geleden door Robin Wensing gevraagd om hem te versterken in het directieteam. Waarom hij besloot ‘ja’ te zeggen, wat het gebracht heeft en in de toekomst gaat betekenen? Dat legt hij graag persoonlijk uit.

Een schot in de roos

Zo voelde het. Mijn drijfveer was dat dit een kans was om mij persoonlijk te ontwikkelen en met iets bezig te zijn waar ik dagelijks enorm veel energie van krijg. Inmiddels weet ik hoe inspirerend het is om aan Allinco, samen met een prachtig team, te bouwen. Daarnaast bleek er iets te zijn wat nog veel mooier is dan persoonlijke ontwikkeling:  ‘Elkaar beter maken!’ Dat is van toepassing op zowel  onze klanten als onze medewerkers. Trots ben ik dat ik dit DNA elke dag  in al onze gemotiveerde en gepassioneerde medewerkers terugzie.

 

Stilzitten? Dat kennen we niet!

Voldoening krijg ik op plekken waar werk aan de winkel is. Daar kun je namelijk plannen maken, successen vieren, maar ook van je fouten leren. Je komt ermee vooruit is mijn conclusie. In de afgelopen vijf jaar, die ik heb mogen meemaken, hebben we niet stilgezeten. We zijn professioneler en slimmer  gaan werken, wat fijn is voor zowel onze klanten als onszelf. Op die manier weten we namelijk wat er van elkaar verwacht wordt, waardoor ‘elkaar beter maken’ ook echt betekenis heeft gekregen. Onze aanpak heeft gewerkt. Het team groeide en we kregen er aansprekende klanten, zoals nieuwe Van der Valk Hotels, Bergman Clinics, CM en Van den Noort bij.

Op het gebied van kwaliteit zitten we ook niet stil. We behaalden al het ISAE 3402 (type 1) certificaat, de standaard voor betrouwbare uitbesteding. Ook zijn we in de afrondende fase voor ISO 9001, de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen en ISO 27001, de standaard voor informatiebeveiliging.

 

De toekomst

Nog meer schaalbare oplossingen voor onze klanten bouwen vind ik belangrijk voor de toekomst. Dat is nodig om nog verder door te groeien in ons vakgebied van infrastructuur (o.a. WaaS) en moderne werkplekken (Security). Duurzaamheid blijft ook mijn focus houden. Alle zeilen moeten worden bijgezet en ik roep andere ondernemers op hetzelfde te doen. Allinco doet dat onder andere door elektrisch te rijden, zonnepanelen en led verlichting te gebruiken en het inzetten van isolerende raamfolie. Ook deze kans laten we niet aan ons voorbij gaan.

 

Tot slot

Hoe groot we ook worden, er zal altijd aandacht voor onze medewerkers zijn, om zich te ontwikkelen, kennis op te doen, vitaal te blijven en vooral ook herinneringen te maken. Uiteindelijk is het belangrijkste om zowel klanten als medewerkers van Allinco iets mee te geven waar ze profijt van hebben.

Welkom in ons netwerk!


Niels Verweij – Directeur/mede-eigenaar Allinco

Meer weten over
Allinco?

Vraag het onze specialisten

Niels Verweij

Commercieel Directeur

Bekijk ook deze
gerelateerde artikelen

Blog
06-01
4
4 min. leestijd
Terugblikken én vooruitkijken met Niels Verweij en Robin Wensing
22-10
1
1 min. leestijd
12,5 jaar bij Allinco!