06-01-2020

Terugblikken én vooruitkijken met Niels Verweij en Robin Wensing

Leestijd 4 min. leestijd

Hoe gaat het? “Heel goed”, aldus Niels. Beter kunnen we het interview niet starten. We blikken terug met Niels Verweij (commercieel directeur) en Robin Wensing (technisch directeur) op 2019 en kijken vooruit naar 2020. “We mogen steeds mooiere projecten doen en zijn daar best trots op.”

Groei op alle vlakken

In 2019 heeft Allinco een heel mooi jaar gedraaid. Niels: “En dat is positief, op alle vlakken. Ik heb het dan niet alleen over onze cijfers, maar bijvoorbeeld ook over het feit dat we ondanks de krapte in de markt weer nieuwe experts hebben aangenomen. Zo behouden we de balans in de organisatie en ontwikkelen we met onze klanten mee.” Robin vult aan: “We groeien en hopen deze lijn ook in 2020 door te zetten.”

Mooie projecten

Het afgelopen jaar heeft Allinco aan hele mooie projecten gewerkt. “Eén van deze bijzondere projecten was dat we Van der Valk Hotel Princeville als eerste Van der Valk hotels naar de Cloud hebben gebracht. Gecombineerd met Amadeus IDPMS (Hospitality CRM). Een succesvol project waarover we je al eerder meer over vertelden in deze case”, vertelt Robin.

Tot slot draagt Niels ook nog twee mooie cases aan: “We hebben alle Wi-Fi netwerken van de 40 basisscholen van INOS vervangen. En we hebben in 2019 op een schip van Rijkswaterstaat een succesvolle pilot gedraaid met Wi-Fi aan boord. Deze samenwerking hopen we in 2020 verder uit te breiden. Zo waren er natuurlijk nog veel meer projecten waar we met ons team aan hebben gewerkt, ons wifi-portefeuille is goed gegroeid.”

Veranderingen Allinco

De ‘systems’ is er af, maar dat is niet de enige grote verandering die Allinco ondergaat, want in 2020 gaat Gert Vogelaar formeel weg. “Na ruim dertig jaar is het tijd om het stokje over te dragen. Hij blijft nog een paar maanden op de achtergrond meedraaien, maar daarna neemt Michael van Steen de financiële zaken van hem over. Welkom!”

Blik op de toekomst

Allinco zet dit jaar vol in op wifi en Cloud diensten. “Dat zijn onze twee grootste speerpunten en daar zetten we ook onze eigen ontwikkeling op in, net zoals we in 2019 gedaan hebben”, vertelt Niels. “We hebben mooie certificeringen en partner statussen behaald met Ruckus en Kaspersky. Deze blijven we natuurlijk onderhouden en ook met Axis (IP camera’s) blijven we onszelf verdiepen op vlak van kennis en kunde. Dit alles met als doel om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn”, besluit Robin. #welkominonsnetwerk

Meer weten over
dit onderwerp?

Robin Wensing

Technisch Directeur

Bekijk ook deze
gerelateerde artikelen

Blog
01-09
4
4 min. leestijd
Welkom in ons netwerk: Allinco in een nieuw jasje!
06-01
4
4 min. leestijd
Terugblikken én vooruitkijken met Niels Verweij en Robin Wensing