18-10-2023

Ontdek de kracht van LTE-Portofoons: overal en altijd in contact

Leestijd 5 min. leestijd

In een wereld waar communicatie de ruggengraat vormt van elke onderneming, is het belangrijk om altijd en overal in verbinding te staan. Dat betekent dat er geen dekkingsproblemen moeten zijn en je elkaar op een heldere, ruisvrije manier moet kunnen verstaan. Dat kan met behulp van LTE-portofoons! In deze blog ontdekken we waarom ze van onschatbare waarde zijn om altijd met klanten en medewerkers in contact te zijn. Onder welke omstandigheid dan ook…

 

Grenzeloze en gegarandeerde communicatie

Met de introductie van Allinco’s Portofonie 3.0 wordt grenzeloze communicatie mogelijk. Deze LTE-portofoons maken gebruik van het wereldwijde LTE-netwerk, waardoor u nooit meer afhankelijk bent van dekking. Zelfs in kelders en afgelegen locaties blijven deze portofoons betrouwbaar werken. Bovendien schakelen ze naadloos over op Wi-Fi-netwerken wanneer er geen LTE-dekking beschikbaar is. Uw communicatie is gegarandeerd, waar u zich ook bevindt.

 

Helderheid en betrouwbaarheid

Dankzij de digitale verbinding tussen LTE-portofoons is de spraak altijd helder en duidelijk. U heeft geen last meer van ruis of haperende verbindingen, wat de productiviteit aanzienlijk verhoogt maar ook ongemak en stress vermindert. Allinco biedt een reeks van verschillende LTE-portofoons, basisstations, dispatch-software en accessoires die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Dat klinkt goed toch?

 

Waar zijn LTE-portofoons inzetbaar?

We hebben vijf logische branches benoemd waaraan we vaak LTE-porfofoons leveren:

 

Hospitality en leisure

Voor hotels, pretparken, campings en jachthavens biedt LTE-apparatuur een gegarandeerde oplossing. Dispatch-software maakt efficiënte communicatie mogelijk, terwijl de ingebouwde GPS zorgt voor realtime locatiebewaking. Het zorgt vooral voor tevreden klanten die zich letterlijk gehoord en bovendien veilig voelen.

 

Transport en logistiek

In de transport- en logistieksector is LTE-communicatie essentieel. Dispatch-software op kantoor in combinatie met vehicle terminals in vrachtwagens houdt chauffeurs altijd verbonden, terwijl GPS-tracering zorgt voor optimale routeplanning. Onderweg kan immers altijd wat gebeuren.

 

Bouw en nijverheid

Op bouwplaatsen is duidelijke communicatie van levensbelang om veilig te bouwen. Robuuste LTE-portofoons zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden en bieden flexibiliteit met een breed scala aan accessoires.

 

Verhuur- en evenementenbranche

Of u nu een evenement organiseert of tijdelijke dekking nodig heeft, LTE-portofoons zijn perfect voor coördinatie tussen beveiliging, hulpdiensten en personeel. Allinco verzorgt het volledige proces, van programmeren tot uitdelen.

 

Fabrieken en andere industriële omgevingen

In lawaaierige en uitgestrekte industriële omgevingen zorgen LTE-portofoons voor efficiënte en betrouwbare communicatie. Allinco staat garant voor ononderbroken verbindingen, hoe groot het werkterrein ook is.

 

Wat ga jij doen met LTE-portofoons?

Mogelijk heb je zelf ook een plek waar je elkaar minder goed kunt horen en waar de communicatie nooit uit mag vallen. Neem dan contact met ons op om altijd verstaanbaar te zijn.

Meer weten over
dit onderwerp?

Vraag het onze specialist

Niels Verweij

Commercieel Directeur

Bekijk ook deze
gerelateerde artikelen

Blog
30-06
5
5 min. leestijd
ISO 9001 & ISO 27001
02-07
1
1 min. leestijd
Allinco is Managed Service Partner van Ruckus Networks