23-03-2020

Samenwerken met behulp van Team(s) Comcross & Allinco

Leestijd 6 min. leestijd

Comcross en Allinco staan samen sterk en maken samenwerken, al dan niet op afstand, voor iedereen mogelijk! Ze bundelen hun krachten, kennis en jarenlange ervaring om relaties te helpen de continuïteit in hun organisatie te borgen ten tijde van COVID-19. Wat betekenen de gevolgen van het virus voor jou als ondernemer? Welke uitdagingen ondervind je nu waardoor je jouw koers en bedrijfsvoering moet wijzigen? En hoe kun je jouw medewerkers óók vanuit huis productief laten deelnemen aan de dagelijkse werkzaamheden? Allinco en Comcross geven graag antwoord!

Toekomstbestendig samenwerken in Teams

Samenwerken kan bijvoorbeeld met oplossingen als Microsoft Teams in combinatie met de juiste hardware, om het optimale uit een meeting te halen. Uitstellen is niet meer nodig. Niels Verweij, Commercieel Directeur Allinco, vertelt: “Om mij heen hoor ik dat complete salesteams thuiszitten vanwege verplicht thuiswerken en het advies tot sociale onthouding. Ze komen ook niet meer bij klanten en het werk komt stil te liggen. Dat is onnodig. Bel klanten bijvoorbeeld proactief en stel een videomeeting voor. Dat hoeft niet via Facetime of WhatsApp, maar kan op een professionele én veilige manier. Met Microsoft Teams laat je de business doorgaan, blijf je in contact en is je organisatie ook nog eens klaar voor de toekomst.”

Microsoft Teams (gratis) voor iedereen

Videoconferencing is een onderdeel van Microsoft Teams, geïntegreerd binnen Office 365 (online samenwerken). Deze dienst maakt het mogelijk om nóg efficiënter samen te werken in teams. Maak je nog geen gebruik van Office 365, dan bieden wij jou samen met Microsoft de mogelijkheid om zes maanden gebruik te maken van een gratis proeflicentie! Dat betekent een korting van €6,70 per maand per gebruiker (vraag naar de voorwaarden). Wij installeren, configureren en leveren deze cloud-omgeving.

Juiste software en hardware versterken elkaar

Om klanten een optimale samenwerking te bieden werkt Allinco samen met Comcross. “Samen bieden we een integrale oplossing. Wij de software en Comcross de hardware. Denk hierbij aan headsets en camera’s voor de thuiswerkplekken en een goede camera en audio voor op de zaak.” The show must go on en zeker in deze tijden is het belangrijk om met elkaar te ondernemen, business te voeren. “Of je nu thuis bent of op kantoor, met Teams kun je altijd vergaderen, bestanden delen en meer. Alles om optimaal samen te werken. Naast de juiste software is goed geluid een vereiste voor een optimale vergadering. Kies daarom voor goede externe hardware zoals een microfoon om de kwaliteit van jouw vergaderingen naar een hoger niveau te brengen. Maar vergeet ook het beeld niet. Dat is evenredig belangrijk!”

7 voordelen van videoconferencing:

  • Klik op de link in Outlook en start binnen 30 seconden een interactieve vergadering
  • Meer mogelijkheden tot samenwerken
  • Productiviteit! Je bespaart tijd door efficiëntie
  • Verminderde reistijd én kosten en je dringt tegelijkertijd de CO2 uitstoot terug
  • Je vergroot de bedrijfscontinuïteit
  • Korte lijnen met andere vestigingen, collega’s die thuiswerken of klanten op afstand
  • Met de juiste hardware heb je altijd haarscherp beeld én kristalhelder geluid!

Comcross

Comcross (voorheen Allinco VCS) laat je met slimme technische oplossingen beter en makkelijker samenwerken én overleggen. Het zijn meeting engineers die met oplossingen zoals een Smartboard, Slimme microfoon, Nureva wall bijdragen aan meer werkplezier, teambinding, creativiteit en effectiviteit binnen organisaties.

Allinco

Allinco – All In Company – staat voor de bundeling van diensten en services onder één dak. In de afgelopen decennia zijn zij uitgegroeid van een hardware leverancier tot een allround dienstverlener op IT gebied. Het portfolio bestaat uit klanten die enkele diensten afnemen, maar ook uit grote partijen met complexe IT vraagstukken. Doordat ze gespecialiseerd zijn in de integratie van verschillende producten en diensten, zijn ze in staat klanten volledig te ontzorgen.

Ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan hier contact met ons op en we plannen graag een Teams afspraak!

Meer weten over
dit onderwerp?

Vraag het onze specialist

Niels Verweij

Commercieel Directeur

Bekijk ook deze
gerelateerde artikelen

Blog
01-09
4
4 min. leestijd
Welkom in ons netwerk: Allinco in een nieuw jasje!
19-07
1
1 min. leestijd
Allinco uitgeroepen tot Microsoft Silver Partner